Den zdraví přilákal do Nemocnice AGEL Jeseník návštěvníky všech věkových kategorií

Den zdraví v Nemocnici AGEL Jeseník se těšil velkému zájmu veřejnosti. Pro návštěvníky byla připravena celá řada stanovišť, kde se mohli nechat bezplatně vyšetřit a zkontrolovat svůj zdravotní stav.

Do Nemocnice AGEL Jeseník dorazily i děti z Modré školky v Jeseníku. Malí návštěvníci Dne zdraví si mohli vyzkoušet správnou hygienu rukou, společně s nutriční terapeutkou si připravili zdravý talíř a na stanovišti fyzioterapie skládali puzzle kostry. „Po splnění všech úkolů od nás děti obdržely drobné dárečky, ze kterých měly obrovskou radost,“ dodala Bc. Lenka Kučerová, pracovnice marketingu z Nemocnice AGEL Jeseník.

Návštěvníci si mohli v průběhu Dne zdraví nechat změřit tlak, hladinu cukru v krvi a ověřit krevní skupinu. Zájemci si u nutriční terapeutky mohli nechat pomocí speciální váhy zjistit podíl tuku, vody a svalů v těle. Na stanovišti fyzioterapie si ověřili správné držení těla a pod UV lampou zkontrolovali čistotu rukou. Ani dospělí neodešli s prázdnou, a kromě cenných informací z jednotlivých stanovišť si odnesli i drobné dárky.

Závěrečné poděkování patří nejen všem návštěvníkům akce, ale také našemu sponzorovi, kterým byla společnost Perfect Distribution a.s.,“ dodala Bc. Lenka Kučerová. Den Zdraví se celkově vydařil a už teď se těšíme na příští rok.

tz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.